If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От де си ??
За да гърми за 2ри път някъде имаш закъсяване или оголен кабел.
на първо време огледай много внимателно кабела от алтренатора към акумулатора, така и от алтернатор - стартер за притрита изолация.
как е акумулатора - мда не би да е 4 та младост и да не държи напражение.ако е почти разреден при запалване тръгва голям зарден ток.да не би да правиш проби с откачена клема на акумулаторът?
При първата смяна на диоден блок какъв е сложен?? По каталог или някакъв сходен по габарит, но с друга стойност на ампеража на диодите.
Дай малко повече подробности.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
...има едно тънко кабелче, което излиза от алтернатора и минава много близо до единия ремък. Понякога се случва кабела да опира в ремъка и в следствие на триенето, изолацията на кабела се нарушава. При мен се беше получило така и съвсем случайно го видях... при това, правех оглед на колата отдолу - ако гледаш откъм капака, почти е невъзможно да го видиш...
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
и с какво това кабелче допринася за изгаряне на диодния блок да ти кажа аз а С НИЩО според мен е монтиран някои таивански диоден блок тъи като на хера(разбираи БОШ) са доста скъпи ........ и ето те в един омагьосан кръг тук имам с едно ауди подобен проблем собственика не иска оригинална бобина на БОШ а си купи няква малаизииска или нам ква си там и вече два пъти дава половината пари на една истинска и пак колата е в сервиза сега вече е склонен да ме слуша и ще сложим нова от на хера
и с какво това кабелче допринася за изгаряне на диодния блок да ти кажа аз а С НИЩО според мен е монтиран някои таивански диоден блок тъи като на хера(разбираи БОШ) са доста скъпи ........ и ето те в един омагьосан кръг тук имам с едно ауди подобен проблем собственика не иска оригинална бобина на БОШ а си купи няква малаизииска или нам ква си там и вече два пъти дава половината пари на една истинска и пак колата е в сервиза сега вече е склонен да ме слуша и ще сложим нова от на хера
ОБЕЩАВАМ от днес нататък да не се изказвам неподготвен във форума !!!
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
колеги много благодаря за мненият.оказа се че в серзвиза дето го сменях стария алтернатор небили завили гайката дето държи кабела.човека дето я закарах да я види ми вика как не сум се запалил.моля не посещаваите сервиза в овча купел на края на ул.монтевидео
то в тоя сервиз май бяха хващали спирачки с ластик за коса
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
абе незнам за спирачките ама като ми сменяха алтернатора смениха и висящия лагер на полуоската та после и него го сменях.въобще небеше същия.просто такива са маистори че нямам думи за тях
Comment